and the winner is..



JAG! jag har vunnit en P3 live-cd som världens finaste KRISTIAN ANTTILA signerat som innehåller en massa livelåtar med bland annat the hives, miss li, laakso, timo räisänen och marit bergman. jag slet upp brevet och skrek till av lycka. det kunde inte vara möjligt. jag som aldrig har tur när det gäller tävlingar. han hade till och med gjort ett litet hjärta ser det ut som. det här har gjort den här dagen till den finaste på en vecka. jag älskar torsdagar. jag fick dessutom vykort från finaste adina. puss på henne!

nu spelas det marit bergman - i will always be your soldier från den fina live-cd:n. åh, jag vill till way out west nu. åtta dagar till..


du var så jävla vacker då


konstiga positioner.stickad tröja mitt i sommaren.mina vackra skor som ni vet att jag älskar.knut på huvudet

ni är så fina. allihopa. jag blir helt rörd över det underbart fina ni säger. TACK. det stärker självförtroendet.
bara drygt en timme kvar till satc. pepp,pepp,PEPP! tills dess blir det musik i form av kristian,placebo och lasse lindh.
på tal om kristian!!
jag hade världens finaste dörm om han inatt. jag och han lekte i snötunnlar i min trädgård. och så kramade han mig. sen försvann han med nån blond brud. och helt plötsligt var jag på konsert med hästpojken. och sen var jag hos kristian igen. vi åt middag och sen sov han över hos mig. jag drömmer fina drömmar med ibland.

always where i need to be

jag mår bättre idag för att det är väldigt skönt ute och för att jag har lyckats fixa pojken igen. då blir jag glad. jag är kär. och det var nog därför jag endast klarade två dagar utan honom. jag känner mig fortfarande som en jubelidiot men han kanske har förlåtit mig. bara kanske. vi får se ikväll.

och nu ska jag ut i barnpoolen för att tiden ska gå snabbare och bli kväll då det är SEX AND THE CITY. k-ä-r-l-e-k
puss!

hot summer

vaknade för tidigt och svettandes vilket resulterade i konflikter och dåligt humör. jag dör lite när det är för vamt. sen så bosatte jag mig i våran färgglada barnpool i brist på annat att göra pga dataförbud. och sen har jag bara haft det tråkigt, fram tills tjugotre:nollnoll. då börjar dagens höjdpunkt. SEX AND THE CITY. jag går och väntar hela helgerna på att det ska börja. jag till och med grät när carrie och aidan stod utanför bröllopet och aidan såg sådär gråtfärdig ut och carrie grät. det blev för mycket helt enkelt. det brast för mig.

jag saknar thérèse. finaste ungen i stan. vi har ju känt varandra i snart tre år och vi har aldrig träffats. vanligtvis tappar jag kontakten med de flesta internetvännerna men inte den här underbara tjejen. i love heeeer. kom tillbaka från staterna så att jag kan åka och träffa dig? eller så att vi åtminstone kan prata en massa?

sen saknar jag pojken. jag fattar INTE varför jag sa att jag inte ville prata med honom mer. jag blir gråtfärdig. första killen som gillar mig mer än som vän och jag dumpar honom. helvete.

det är inte så bra med mig nu. och jag skyller på vädret.


hoppipolla





jag lyssnar på sigur rós och funderar. jag vill bo i mina nya skor förresten

the magic position

dagens plus:
+ jag har hittat en massa ny musik att lyssna på! kusowsky och the vines till exempel. och det förstnämnda blir det till att se på göteborgs kulturkalas den tolfte augusti som även är dagen då sandra (moi) blir femton år.
+ way out west är bara tolv dagar härifrån
+ det är tyst vittne ikväll. och jag älskar den serien! speciellt nu när mina favoriter inlett en liten romans.
+ jag har fått prata med thérèse (i love her! pussss)
+ pang prego var väldigt underhållande idag
+ patrick wolf är grym. hihi

dagens minus:
- det är så fucking varmt ute så jag har bara suttit inne hela dagen framför datorn. FRIVILLIGT! varför då, det är ju så fint väder ute? tänker ni säkert. jag ska säga varför: jag har skaffat mig fulaste brännan i världen så jag önskar att jag är världens blekfis i ansiktet igen, jag har svårt att sova trots att alla fönster och dörrar är öppna om nätterna. jag är trött på värmen
- det kommer inte bli något kallare de närmaste dagarna.
- jag har slarvat bort mobilen. KLANT!
- tack vare mobilens försvinnande kan jag inte se om linnea har sms:at nått angående att vara idag. vilket är väldigt försent
- jag hittar inte en dum lånebok som skulle varit inne för snart en vecka sedan = BÖTER.
- min mama och papa låter mig inte gå och se familjen när det är gratis i jönköping
- jag saknar människor
- jag känner mig ensam för att jag har dumpat pojken och den andre pojken inte vill sitta vid datorn en sån här dag.

jag är en sur människa idag

oceaner









jag blev väckt vid sju efter ungefär fyra timmars sömn. och sen åkte vi iväg till gekås. jag inhandlade två par trosor, behå, parfym som doftar vanilj (jag älskar vanilj),foundation och fickspegel. och snart är pengarna slut. 100 konor kvar av tidigare sexhundra. känns lite surt faktiskt. men jag har köpt fina saker så.
efter det bar det av till falkenberg och skrea. av tre timmars solande så har jag fått en väldigt röd baksida, ett brunt ansikte och lite färg på framsidan av benen. jag är nöjd!
och nu är jag hemma, lyssnar på kristian och ska se på mord i sinnet. puss!

just här står tiden still


kom ge mig kärlek eller kniv eller annan form av frid.kom ge mig kyss kom ge mig krig bara nåt så nerven vrids.men ge mig åtminstone musik.ge mig på käften eller spring ändå mitt hjärta ditt förblir.kom ge mig sår kom ge mig gift mot känslan nån sorts medicin.men ge mig åtminstone musik.men mitt bland lögner och sånger och skrik, jag fann en liten, liten stig som visst ledde ända in, och vittnade om ett ingenting.en liten brant, en trampolin; jag gör vadsomhelst du vill.ett litet stup, en vilja fri; än ett skäl att finnas till.men ge mig åtminstone musik
kristian anttila - åtminstone musik <3

happy happy happy

jag har haft det helt jävla fucking underbart ikväll. pizza, ränna runt och fåna sig i borås, hoppa och sjunga till hårdrockslåtar. och sen var det jävla fint sällskap med. mer såna här dagar, tack!

hur har ni haft det ikväll?

this boy

ikväll bär det av till borås med mattias. det är ju alltid festligt på sommartorsdagarna. och det är väldigt trevligt att få träffa nån man umgås med i skolan efter snart en månad i ensamhet. på lördag drar familjen till falkenberg = sola. och på söndag blir det kanske att vara med linnea. himla mys blir det i alla fall. och sen är det ju bara lite mer en vecka till WAY OUT WEST. jag längtar som fan.

och nu vill min kropp bli brun som en pepparkaka så jag ska sticka ut i solen. ciao


some shopping





behöver jag säga annat än att jag är äckligt nöjd över det jag har köpt idag?
stor, stickad tröja med ränder på från H&M herr för endast sjuttionio riksdaler
finaste nylon för sextiofem riksdaler
det mest udnerbara och bedårande skor jag skådat från wedins för hundrasjuttiofyra och femti
+ en påse lösgodis för endast fyra kronor/hekto

och nu ska jag ut och sola iförd min svarta bikini, de stora solglasögonen och nylon + H&M höst/vinter ska läsas. puss!

questions and answers

hur kom du på att du ville börja blogga?
det var ett bra tag sedan. hade några vänner som sysslade med det så jag beslöt mig för att börja med det då också.

favoritblogg?
det är verkligen många. imilk.blogg.se är den självklara favoriten. sen finns det ju många andra bra bloggar som elinkan.blogg.se, wedgeheel.blogg.se, thowelina.blogg.se, lisaholmqvist.blogg.se, white.webblogg.se, mango.blogg.se, niotillfem.devote.se, heeejanna.blogg.se,itfeelslikeforever.blogg.se,ragnhild.blogg.se,lolita.blogg.se,dirtyglam.blogg.se, gallon.blogg.se... ja, det är väldigt många

hur gammal är du?
jag är fjorton år, fyller femton om bara tjugoen dagar

vart bor du någonstans?
jag bor i den lilla, ytterst tråkiga byn tranemo som ligger precis fyra mil ifrån staden borås

vad gör du om 10 år?
om jag får bestämma själv bor jag med en fin pojke i göteborg eller paris. jag jobbar som författare eller modell och kan även försörja mig på det yrket. på dagarna skriver jag, på kvällarna umgås jag med mina fina vänner. ett lugnt och fint liv. skulle inte sitta fel i att ha en del pengar med

vad gör du på fritiden?
jag brukar syssla med bloggen, lyssna på musik, se på tv, shoppa, umgås med folk ibland och sånt där. funderar även på att börja med badminton till hösten!

har du haft några bloggar före den här?
ja, det har jag verkligen haft som t.ex. stupidfemme.blogg.se och columbus.devote.se

favorit affär?
jag köper oftast mina kläder på H&M så jag får väl säga det. annars så är monki fint även fast jag aldrig köpt nått därifrån

vilket djur skulle du helst skaffa? en liten minigris eller en getbebis?
aw, den där var faktiskt väldigt svår. minigrisar är bedårande och getbebis likså. fast getbebisen växer ju upp och blir en stor get och minigrisen blir ju större. jag kan inte välja men jag tar nog en minigris för dom är coola

drömjobb?
författare för att jag älskar att skriva. konstigt nog vill jag också bli modell fast jag nog inte uppfyller de krav som finns idag.

hur skulle du beskriva din stil?
jadu, alltifrån söta saker till mer sportigt. den går väl inte att beskriva riktigt för den varierar en del.´

hur många unika besökare har du varje dag?
just nu ligger det på runt fyrtio-femtio. rekordet är 59 och det fixade ni igår! PUSS!

vad är det första du fastnar för när du ser en blogg för första gången?
bilderna. om det är fina bilder som tilltalar mig fastnar jag direkt

hur mycket shoppar du för/månad?
jag shoppar för runt femhundra kronor per månad. såklart kan det variera till både runt sjuhundra till en hundralapp

vilket gymnasium går du på/ska börja i?
åh, det är ju ett år kvar så jag vet faktiskt inte. antingen här i tranemo eller så har jag sett ett i gränna som är väldigt lockande.

vilka personer inspirerar dig?
de bloggar jag följer och cory kennedy

har du mycket självförtroende?
det är olika från dag till dag. jag har nästan aldrig haft nått självförtroende och speciellt inte det här året men det är på bättringsvägen nu när jag hittat pojken som gillar mig för den jag är och som faktiskt tycker jag är hur fin som helst. så jag skulle vilja säga att jag varken har mycket eller lite. idag däremot har jag det itne i överflöd

lite skum fråga, men vart hittar man alla dessa fina modellbilder som du lägger in?
jag hittar dem överallt. på bloggar och sånt. men oftast är de från flickr.com, thecobrasnake.com och liknande sidor. jag brukar oftast skriva under bilderna vart de kommer ifrån.

vad drömmer du om?
om du syftar på nätterna så är det faktiskt väldigt konstiga drömmar. att mårran ska mörda mig,jag ser kristian anttila live och sen blir det kalabalik för att dolly parton har dött,shopping i göteborg där jag hittar mina drömskor och letar efter en jumpsuit,drömmar om pojkar jag är kär i vid det tillfället, ännu mer om kristian anttila vilket inte är så konstigt om man lyssnar väldigt mycket på den mannen och det sista man ser innan man somnar är en bild på kristian.

och det var alla frågor. hoppas ni blir nöjda och TACK för alla frågor. jag blir såhäääär glad. puss :*

touche pas

vakna vid åtta pga halva familjens hemkomst.somna igen vid tio.vakna tolv.sitta vid datorn.äta grillad mat.sola.läsa sagan om ringen.äta mjukglass med färska hallon.se på that '70s show & hannah montana.beställa framkallning av kort & förstoring på egenfotad kristian anttila-bild

nu blir det svar på era frågor,lyssna på matt & kim & senare family guy & ännu senare älskade sex and the city. puss, hoppas ni har det fint.



theskullset.com

min kropp är ett skal utan mening, det ekar mindre när jag fyller mig med dig

hur mår ni?
jag själv mår hur bra som helst. känner mig nöjd med mig själv och sist men inte minst så har jag hittat en pojke som verkligen gillar mig mer än som bara vän. han sa det själv också. hur underbart känns det inte att efter flera olyckliga kärlekar, att ha hittat en som gillar en tillbaka?
resten av kvällen ska spenderas vid the sims och sen är det ju sex and the city! *
puss på er


knotan.com

frågestund

jag tänkte att det skulle sitta fint med en liten såndär. så ni får ställa hur många frågor ni vill så får ni svar inom några dagar.


wake me up when the bluebells are ringing

dagen kommer spenderas med städning, lite patrick wolf, saknad efter thérèse,prat med fina människor och sånt där.
hur ska ni spendera dagen?

och jag kommer sakna francais.blogg.se nu när hon har slutat. :<


du är min hjälte för du är precis så svag som jag


den nya ballongt-shirten,den nya mössan,strumpbyxorna H&M linne och skot lager 157

just talking

jag vill ha nytt garderobsinnehåll, en pojke som inte bor hundra mil ifrån mig, de där drömskorna på wedins som jag hade haft nu om det inte varit så att mina föräldrar tycker jag har för mycket skor vilket är sex par som man kan jämföra med de som har runt sextio par skor (de hade platå, de var i lack och de hade snörning. min dröm, jag kan inte sluta tänka på dom. de var ju till och med på rea), jag vill ha en helt ny kropp och utseende,jag vill se kristian live en gång till.

idag har jag för övrigt varit i jönköping och köpt en blågrön mössa och en t-shirt med ett landskap och ballonger på för en sammanlagd summa på 129 kronor. jag har fått 500 kronor av mor min och jag har nu ett saldo på 473 kronor efter att ha köpt de saker jag sa tidigare. och jag kommer få ännu mer. hur glad blir man inte av det?
och en ännu gladare sak. adina ska ringa från håkan ikväll. jag ska få höra honom. yes box, det är en liten glädjebomb.
JAG FICK HÖRA TRO OCH TVIVEL PRECIS NU.
oh my god. jag.är.död.jag vill se håkan också

det är bara 20 dagar kvar tills jag är på way out west. underbart

thecobrasnake


ever since i was eight or nine, i've been standing on the shoreline



de här hängselshortsen använde jag flitigt förra våren och sommaren. jag gillar dom
det var i dom som en hjälpreda på skolan sa att det var så bra att nån var som jag och hade min egna,coola stil
jag blev helt mållös. sånt får man inte höra så ofta. speciellt inte från en vuxen människa
jag saknar skolan och vill att den ska börja snart. visst, det är skönt med lov men jag pallar inte att leva som jag gör nu.
jag vill skriva skoluppgifter, skriva uppsatser, skriva berättelser, skriva helt enkelt. och jag vill träffa människor igen
jag vill ha klänningen från H&M och jag vill ha HÖST
tjocka,stickade tröjor,strumpbyxor,mössor,jackor,tumvantar,halsdukar.. jag längtar!
och till hösten ska jag införskaffa det ena och det andra som ett par skor från ellos och den vackra klänningen och blusen från H&M, en massa strumpbyxor och knästrumpor,en röd kappa..
ge mig höst och skolarbete nu. eller åtminstone way out west

sandra's wardrobe



i min garderob finns det nio linnen,sexton t-shirtar,sex par shorts,ett par hängelshorts,sju långärmade tröjor,sex par skor,fem par jeans,tre kjolar,sju huvtröjor,fem koftor,sexton klänningar,en skjorta,fem pyjamasar,tre par knästrumpor,sex par strumpbyxor, fem skärp och två sjalar med mera

jävlar, jag hade inte lite kläder.

i'm sorry

jag är varken inspirerad, inspirerande, aktiv eller nått liknande. jag vet inte vad jag vill göra och mitt liv är framför tv:n eller med kristians musik i mina öron. jag har ingenting att göra fram tills den åttonde augusti förutom att leva livet jag gör nu.
vad ska jag säga, jag är allmänt deppad.

ha det fint, darlings. det kommer bli bättre senare


only life i know

- Sätt din musik på blanda.
- Klicka på nästa knappen efter varje fråga.
- Använd sångtiteln som svar på frågan

Hur mår du i dag? so happy together (the beatles)
Kommer du komma långt i livet? le disko (shiny toy guns)
Hur ser dina vänner dig? hype (tegan and sara)
Kommer du gifta dig? deceptacon (le tigre)
Vad är ditt livs themesong? off the hook (css)
Vad är ditt livs historia? who's that girl? (robyn)
Hur är skolan för dig? jag kan inte andas (hästpojken)
Hur kan du komma framåt i livet? yea yeah (matt & kim)
Hur kommer i morgon vara? nu kan du få mig så lätt (håkan hellström)
Vad är det bästa med dina vänner? do what you want (ok go)
Vad finns i lager för nästa vecka? augustine (patrick wolf)
Vilken sång beskriver dig bäst? mr moon (mando diao)
Hur är det med ditt liv? emily (alice in videoland)
Vilken låt ska spelas på din begravning? reptilia (the strokes)
Hur ser världen på dig? wildhearts (melody club)
Kommer du att ha ett lyckligt liv? sam's town (the killers)
Vad tycker dina vänner om dig? downtown (tegan and sara)
Har du en djup och mörk hemlighet? this house is a circus (arctic monkeys)
Brukar folk i hemlighet fantisera om dig? seaside (the kooks)
Hur kan du göra dig själv glad? video killed the radiostar (the buggles)
Kommer du någonsin ha barn? song to say goodbye (placebo)
Vilken låt beskriver den du är attraherad av? it's raining outside (soko)
Vad skulle du vilja säga till nästa generation? ingenting ingenting... ingenting!!! (kristian anttila)
Några tips till dig? yesterday (the beatles)
Hur kommer du att bli igenkänd? en vän med en bil (håkan hellström)
Vad är din danssång? odio odio odio (css)

jag var bara tvungen för att det här är den enda listan jag gillar och för att ni ska få se min musiksmak någorlunda bra.
musiken är ju trots allt det viktigaste för mig. speciellt kristian anttila. puss

jag vill ha din kärlek

igår var en helkonstig kväll. ska inte gå in på detaljer och sånt.
sex and the city såg jag på igår. jag är kär i den serien! efter det somnade jag. första natten på länge jag somnade innan ett.
under natten hann jag drömma två gånger om kristian anttila. fina drömmar var det. och innan jag vaknade drömde jag att jag var i göteborg och letade efter en jumpsuit. jag var där med hela skolan och sen stack jag in på myrorna och hittade världens finaste skor. fast då vaknade jag och klockan visade elva och tjugosju. wow, jag som vaknar klockan sju annars.
jag går ner och får besked att det har bokats biljetter till fredagen på way out west. och där ska jag gå med min finaste barndomsvän och hennes far. UNDERBART! broder daniel, franz ferdinand, sigur ros, okkervil river, jose gonzalez, the national. behöver jag säga annat än KÄRLEK? och nu har jag druckit te, sitter och lyssnar på kristian och ska ut med hunden. detta verkar bli en fin dag faktiskt. puss!


ge mig din hand eller en tanke


mitt liv blev bara en skamfläck i historien men den är min och jag vill slösa den på dig

jag har nu laddat ner sex and the city-filmen + de sex första avsnitten så jag har lite att göra nu när jag är småsjuk.
jag ska dra mig tillbaka så puss och godnatt. dröm söta drömmar, underbaringar


no more long years

jag mår inte särskilt bra idag. huvudvärk och magont. då är det pyjamas, slöande framför tv:n och tedrickande som gäller.
imorgon ska jag på den lokala loppisen och se om jag kan hitta nått. det brukar jag ju göra så.
hur mår ni?
puss, nu är det that '70 show igen.

thefashionspot.com

if i leave you




nej, jag är inte alls bredaxlad som det ser ut på den där bilden

cobrastyle


skojrta myrorna strumpbyxor H&M huvudbonad lager 157 skor skopunkten

the bitch said yeah

jag har köpt ett te med en fin förpackning. och det smakar underbart.
jag har lärt mig att endel människor är lögnare
jag har äntligen blivit mig själv


merry happy


jag skulle inte säga nej till de här snyggingarna från alexander mcqueen

sharing different heartbeats


t-shirt et strumpor gekås jeans cheap monday skor skopunkten

the future looks bright today

åttonde augusti blir det way out west. där ska jag se broder daniel, franz ferdinand, mando diao, jose gonzalez,the national, okkervil river och kanske sigur ros
tolfte augusti fyller jag femton år och det ska jag fira i göteborg på göteborgs kulturkalas med björn gustafsson, miss li, hellsongs, firefox ak och alice in videoland
tjugoförsta augusti börjar skolan och årskurs nio. jag får äntligen umgås med hela mitt gäng igen
sjätte oktober blir det kill hannah i göteborg

visst ser det fint ut?

you can't handle me





take me anywhere

jag har bestämt mig för att börja med en helt ny rutin från och med imorgon. jag ska senast gå och lägga mig nolltvå.nollnoll och sen ska jag vakna vid tio-halv elva. tvätta mig, äta god frukost,borsta tänderna, vara ute, vara social, inte sitta överdrivet mycket vid datorn, umgås med min söta lillebror, sola. typ njuta utan att det sliter på mig som mitt nuvarande vardagsliv gör. jag håller dessutom på att komma över min telefonfobi så jag ska börja med att prata med folk i telefon. kanske klarar jag av att prata med killen som jag kan kalla min utan att ha pratat i telefon med honom innan.

har ni några speciella mål ni vill uppfylla?

new york city cops

min dag började vid halv tolv med att passa lillebror och att dricka te trots att jag inte gillar det. det är bara sådär coolt och jag kände mig tvungen för jag vill vara cool. dagen ska jag spendera framför disney channel med lite glass som jag ska sticka och köpa. ciao!


no sex, no drugs, no life, no love




sånt här gör man när man är hög på koffein och vill vara en pan's labyrintmonster-wannabe med ögon i händerna och gula knästrumpor som sjunger med så högt som möjligt med i the killers - glamorous indie rock'n'roll. jag har groteskt långa fingrar på den bilden med. dom är faktiskt kortare får jag hoppas. ha det party!

party with my pain

ikväll blir det fest med musik, koffein i stora mängder och bara mig.
hur ska ni spendera eran fredagskväll?


i try to get summer love


linne lager 157 kjol skärp från min moster kjol H&M skor skopunkten

i have a plea to you, god

snälla snälla snälla snälla snälla snälla snälla snälla snälla snälla snälla ge mig en ny kropp och ett nytt utseende.

hands, come on and feel me


modell: alexandra tretter

kom säger dom

idag var jag i jönköping. där var jag på H&M och hittade en kjol med rosetter och prickar på. den kostade bara 98 riksdaler. den var fluffig och fin. och jag såg världens finaste klänning och blus på H&M likså. de 400 jag tänker spara tänker sparas till dom. imorgon åker mina kusiner hem och jag kommer dansa runt i min nya kjol på mitt rum till fin musik som familjen och franz ferdinand



det kommer kanske inte alltid vara vi två


adidaströja team sporta sjal second hand klänning H&M leggings ICA maxi skor wedins

don't look back into the sun

jag ska åka och shoppa i göteborg imorgon. yay!
det blir monki, H&M, topshop.. the good stuff!
gissa vem som är happy happy!
nu ska jag leta fram kläder i min klädhög och sen sova.
puss och godnatt! dröm sötaste drömmarna som finns

thecobrasnake

ta mig till kärlek, ta mig till dans


idag var det borås. där köpte jag svarta tygskor på wedins för en summa av 199:- och min nya ögonsten adidas-tröjan på team sportia för 449:- som jag får i födelsedagspresent och det en för tidig sådan.
imorgon blir det liseberg. jag ska inte åka nånting men jag ska passa på att ta lite bilder kanske.

i am complete, invincible

jag sitter och väntar på att kameran ska laddas och lyssnar på älskade håkan och kristian. imorgon bär det av till borås. jag ska kolla runt bland alla rea-ställen och njuta. även ska jag gå till myrorna och se om jag kan hitta ett riktigt fynd.
ska även inhandla ett prickigt parasoll till min balkong. rödvitt,svartvitt eller blåvitt. vi får se men det röda vore ju himla fyndigt.


flickr.com

RSS 2.0