nancy boy

och efter mycket letande så har jag hittat ett ledigt och realtivt fint bloggnamn.
http://kollisionskurs.blogg.se

och där hittar ni mig framöver. puss och adjö. följ med om ni vill.

innan bomberna

jag har starka funderingar på att börja om när dte gäller bloggen. den här känns helt fel. inte jag, inte ett dugg jag. eller, kanske lite jag. men ja. jag kommer nog göra en ny blogg. kommer nån följa med till den nya överhuvudtaget?

i dream my days away

jag försöker bara få dagarna att gå nu. åtminstone till den tiden jag ska sova för det är då drömmarna kommer. inatt hade jag den underbaraste dröm jag nånsin haft. och jag vill drömma den igen och igen och igen och igen. jag älskar vädret ute. höst är min favoritårstid. dagarna spenderas med the sims numero två, musik iform av broder daniel,kent och kristian anttila,tv-tittande och cola-drickande. och så kommer det fortsätta. nu ska jag spela the sims igen. hoppas ni mår fint.



snart kommer regnet som en våg och sköljer bort allt som inte är musiken

broder daniel & kent i högtalarna, chokladbollar bakade, the dark knight,napoleon dynamite & lost in translation på nedladdning,regnet bara öser ner, fyra dagar till way out west, sex and the city ikväll. livet är fint just nu.

när jag får en massa pengar ska jag köpa broder daniel-skiva, kristian-skiva och kent-skiva. för det är den enda musiken jag ens orkar lyssna på. jag ska även inhandla diverse prylar såsom strumpbyxor och bd-poster. sen får det vara nog mför jag måste spara pengar till kommande konserter i höst. och till en röd kappa.


old pic but i like it

ni talar om livet: jag bromsar min puls



du & jag håller andan och håller händer i språnget

hela familjen är i borås, jag är hemma och har dataförbud. fast det struntar jag i, dom kan ju inte se vad jag gör ändå. hihi. det är väl bara bra att vara hemma så att jag sparar pengar till wow som bara är en vecka härifrån.

och nu ska jag göra nått att äta och tvångsplocka hallon. jag har cyklat en och en halv mil dessutom. jag vill bara sova och lyssna på kristian & kent.

RSS 2.0